0
minimalistische sieraden

Over Het Kleine Heksje

Als kind droomde ik al van een snoepwinkel. Ik had een boekje waarin ik opschreef hoe die winkel eruit moest zien; dat was vooral gezellig en met heel veel snoep. Ik droomde over een plek waar mensen wat lekkers konden uitzoeken voor zichzelf en hun dierbaren en waar ze met een grote glimlach weer naar buiten liepen.

Die droom is er nu, ik in de 30 ben, nog steeds maar een fysieke winkel is momenteel niet haalbaar. Ik besloot Het Kleine Heksje online te creëren. Je loopt hier dan wel niet met een glimlach naar buiten maar het is wel een plek waar je met plezier wat lekkers kunt uitzoeken wat je met een grote glimlach uit kunt pakken en natuurlijk; op kunt eten.

Snoep door de brievenbus

Bij Het Kleine Heksje kun je gewoon online kiezen wat je lekker vindt en met een beetje geluk heb je het de volgende dag al in huis, gewoon door de brievenbus. Met snoep door de brievenbus bespaar je hoge verzendkosten hoef je ook niet thuis te blijven voor de postbode. Het is uiteraard ook mogelijk om een doosje snoep bij iemand anders te laten bezorgen, er kan zelfs een gezellig kaartje bij. Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een doosje lekkers? Een doosje snoep door de brievenbus is het ideale kleinigheidje om iemand blij te maken, te weten dat je aan iemand denkt of je zakelijke relaties cadeau te doen. Wil je op factuur bestellen of meerdere mensen iets laten bezorgen? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar contact@hetkleineheksje.nl met je wensen en ik maak het met plezier voor je in orde.

Het Kleine Heksje is een gezellige online snoepwinkel waar je jezelf of een dierbare wat lekkers cadeau kunt doen. Al het snoep wordt met zorg bewaard en verpakt zodat jij na ontvangst direct kunt beginnen met snoepen.

Het Kleine Heksje is op dit moment in de opstartfase, dat betekent dat het assortiment nog niet héél groot is. Ben je op zoek naar iets specifieks waarvan jij gaat watertanden? Laat het me gerust weten, dan kijk ik wat er mogelijk is.