0
doosje snoep door de brievenbus
Blogs

Doosje snoep door de brievenbus

Een doosje snoep door de brievenbus is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid én heel betaalbaar. Denk aan bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte of gewoon als bedankje. Met een doosje snoep door de brievenbus als cadeau ben je bij Het Kleine Heksje voor nog geen €10 klaar, inclusief kaart met eigen tekst en verzending. Je kan een leuk cadeautje bij een ander laten bezorgen maar natuurlijk ook wat lekkers uitzoeken voor jezelf.

Wil je zakelijk meerdere pakketten bestellen? Dan kan ik me voorstellen dat je geen zin hebt om zelf alles los te bestellen of dat je graag een factuur wilt. Neem in dit geval, of bij andere vragen, gerust contact op via contact@hetkleineheksje.nl.

Doosje snoep door de brievenbus als cadeau

Het Kleine Heksje verkoopt losse soorten snoep maar ook mixzakken. Je bestelt snoep naar keuze en ik maak er een feestelijk pakketje van dat door de brievenbus past. Een grote zak schepsnoep van 400 gram past door de brievenbus. Wil je meer dan 400 gram bestellen? Dan past het pakketje niet meer door de brievenbus en maak ik gebruik van pakketpost. Omdat ik vind dat er al genoeg papier in omloop is, maak ik regelmatig gebruik van gerecyclede dozen, uiteraard verandert dit niks aan de kwaliteit van het snoep. Cadeautjes worden altijd in een nieuwe doos bezorgd.

Verzenddata

Bestellingen zonder opmerkingen worden de eerstvolgende werkdag verstuurd. Wil je je cadeautje een bepaalde dag verzonden in verband met bijvoorbeeld een verjaardag? Laat dan in het opmerkingenveld achter welke verzenddatum je wilt en ik zorg dat het in orde komt. Doorgaans bezorgt PostNL gelukkig de eerstvolgende werkdag na verzenden maar zeker in drukke periodes kan er wat vertraging zijn. Het is dus altijd verstandig je verzenddatum, indien mogelijk, ruim te kiezen, dan heb je wat meer speling.

Wil je graag op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Het Kleine Heksje? Volg ons dan op Instagram! Hier krijg je niet alleen een kijkje achter de schermen maar ben je ook als eerst op de hoogte van speciale acties, aanbiedingen en nieuwe producten.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Het modereren van reacties is ingeschakeld. Het kan even duren voordat je opmerking wordt weergegeven.