0
cadeau door de brievenbus
Blogs

Op zoek naar een cadeau door de brievenbus?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau door de brievenbus? Dan ben je bij Het Kleine Heksje aan het juiste adres. Ons snoep is altijd gezellig verpakt en kan tot en met 400 gram door de brievenbus bezorgd worden. We hebben zowel losse soorten beschikbaar als mixzakken schepsnoep met alle varianten. Heb je speciale wensen? In het opmerkingenveld bij je bestelling kun je aangeven als de ontvanger bijvoorbeeld een bepaalde soort niet zo lekker vindt of geen gelatine (dierlijk) eet. Op deze manier kun je zelf bepalen wat voor mix er door de brievenbus valt en is het cadeau naar volle tevredenheid.

Je bestelling wordt altijd gezellig verpakt en is hoe dan ook een feest voor de ontvanger.

Voor €2 voeg je een kaartje toe met eigen tekst, er is keuze uit kaarten voor allerlei gelegenheden. (Op korte termijn zijn ook ballonnen toe te voegen aan je pakketje!) Met een kaartje maak je jouw cadeau extra persoonlijk en speciaal voor de ontvanger. Wil je iets speciaals of staat jouw gewenste kaartje er niet tussen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, ik denk graag met je mee om van elk cadeau een feestje te maken.

Snoep door de brievenbus is leuk voor onder andere:

 • Relatiegeschenken
 • Kerstcadeaus
 • Bedankje
 • Verjaardagen
 • Zwangerschap
 • Geboorte
 • Felicitatie nieuwe baan
 • Om te laten weten dat je aan iemand denkt

Pakketjes worden, tenzij anders vermeld door de besteller in het opmerkingenveld, uiterlijk de eerstvolgende werkdag verzonden. De ontvanger (of jijzelf natuurlijk) heeft zo zijn cadeau lekker snel in huis!

Wil je meerdere pakketten op verschillende adressen laten bezorgen of heb je een andere speciale wens voor jouw cadeau door de brievenbus? Mail gerust naar contact@hekleineheksje.nl of stuur een DM op Instagram om de mogelijkheden te bespreken. Zakelijk bestellen op factuur is ook mogelijk stuur dan ook gerust een mailtje.

You Might Also Like...

No Comments

  Leave a Reply

  Het modereren van reacties is ingeschakeld. Het kan even duren voordat je opmerking wordt weergegeven.